понеделник, 10 май 2010 г.

Китайка по картичкофурийски!


Моят първи опит с навиването на хартийки.
Признавам, че не е съвсем за мен това изкуство, освен ако тези хартийки на са върху предмети или самите навити хартийки оформят такива.
Не е за мен и самото навиване, нямам търпението и прецизните ръце,
но признавам, че беше предизвикателство и с голяма радост опитах от това, заради Грета и нейното предизвикателство. Тя е истински талант и пример и ориентир в Куилинга, особено миниатюрите й, за които има моите адмирации.

Ето и моят несръчен опит:

Идеята за китайката не е моя, видях я преди време в блога на една азиатка, нямам линк, за да ви отпратя там, но ще се постарая да открия и да я покажа с истинското си възхищение. Тя беше направила картина(пано) с подобни китайки на колелета...и аз особено много се впечатлих. Днес имах възможността да пробвам.


За край на публикацията си, повтарям, беше радост за мен да участвам в това предизвикателство. Макар и без никакъв инструмент и дори и знанието какви да са лентичките, дебелина, размер и всичко останало за техниката,....простете ми, но действах по усет.Дано ви хареса.


6 коментара:

  1. Много интересна картичка като замисъл и реализация :)

    ОтговорИзтриване
  2. Добре се е получило! Поздравявам те за куража и за това, че пробваш различни техники за правене на картички!

    ОтговорИзтриване
  3. Виждала съм ги тези китайки, а твоята по нищо не отстъпва! Впечатляващ първи опит - трябва да продължиш!

    ОтговорИзтриване
  4. И на мен ми хареса,някак си така сладко си ги засукала,а и китайката е доста стилна...

    ОтговорИзтриване
  5. Le,много се радвам,че се включи в предизвикателството за квилинг.Знаех си,че ще ме изненадаш много приятно!Някак не си представях да направиш цветя и пеперуди.
    Китайката е много сладка,харесва ми цялостното решение на картичката ти.Да завъртиш няколко лентички не е достатъчно,важно е да ги сложиш след това на подходящото място и да ги покажеш по подобаващ начин.Ти определено го умееш това!

    ОтговорИзтриване