събота, 12 юни 2010 г.

Нашите клиенти и добрата кауза! (III част)

Отново на вълна благотворителност:

с благодарност към Ели, Силвия и всички ангажирани с благотворителните инициативи!
Благодаря им, че се обърнаха към мен, че ме поканиха, че оценяват творчеството ми!

"Картичките бяха много красиви и изработени с голяма любов и търпение. Публиката оцени това по достойнство. Децата от SOS се връщаха отново и отново да докоснат картичката - "Мечта" и да помечтаят коя страна от нашата планета искат да посетят. Докосваха я с ръчички и......"

Това е част от отчета за моите картички. Тук може да прочетете целия текст.
А това е и моят отговор.

И по този повод,

съвсем официално се ангажирам да участвам в благотворителните инициативи, като скромно предлагам своето творчество и вдъхновение.
Който желае да се присъедини, да закупи благотворително, да разпространи, да направи каквото сметне за добре...може да се присъедини към фейсбук страницата "Да дарим на SOS Детски селища- България" и да стане част от това!
Аз лично предлагам това, което съвсем скоро правих, това,което сте виждали в блога ми и вероятно и занапред ще предлагам и благотворително нещата си.




.

5 коментара:

  1. Мили приятели, които четете това - цените, които виждате на този постер са умишлено по-високи, целта е да се събере по-голяма сума, която да бъде дарена на децата от SOS.
    Цените на картичките могат да варират от 1 до 6 лева.

    ОтговорИзтриване
  2. :) Ле, много ми стана сладко, че презитенът си е купил твоя картичка. Честито, нека това да ти е късмета, които да ти отвори много врати за в бъдеще!
    Инициативата е чудесна, аз вече съм ангажирана с друга фондация, която помага на конкретен дом и малко трудно ще ми бъде да се включа и тук с моето охлювско темпо на правене. :)
    Успех на теб и на SOS!

    ОтговорИзтриване
  3. Ле, поела си изключително благородна и прекрасна инициатива! Поздравявам те за каузата!!

    ОтговорИзтриване
  4. Поздравявам те за инициативата!
    Прекрасно е че си решила да се включиш и да бъдеш част от SOS детски селища.
    Успех в начинанието!

    ОтговорИзтриване
  5. Поздравления за всичко, което правиш, мила! Ти си невероятен човек и съдбата показа това, че може да бъдеш оценена подобаващо! Поздравления за каузата, с която си се заела!

    ОтговорИзтриване