вторник, 23 ноември 2010 г.

Ле Нет Арт на 1 годинка!



Повод за празнуване!
Блогчето ми вече съществува една година!


През изтеклата година за мен беше радост да споделям, да показвам, трепетно да чакам коментари, мнения и препоръки. За мен беше радост да откривам сродни души, да създавам приятелства, да опознавам съидейници!
През тази година научих много, 'проходих', 'проговорих', каквото и да значи това.

За мен е радост, че lenetart (Ле-нет-арт) се сдоби с 74 последователя и на всяка публикация коментар.За мен е радост и факта, че аз самата следя регулярно над 150 блога и една не малка част от тях са на изключителни и креативни родни творци.

По случай блогопразника ще подготвя и награда-изненада за някой от вас, които четете това.
В нея, естествено, ще има нещица, които да вложите в своите проекти. Една седмица преди да избера на случаен принцип победителя, ще сложа и снимка на подаръчето.

Ако желаете да се включите и да спечелите подаръчето, има само едно единствено условие.
То не касае това дали сте последовател на блога, дали слагате кенди снимка някъде и прочие. Ако изберете и решите да го направите, ще се зарадвам, но това не е задължително изискване. За мен  е по-важно друго и затова условието ми е само едно:
Да напишете коментар след публикацията ми, но в него да напишете 3 описателни думи.
три думи, които ви хрумват и които според вас са характерни за мен, за блога, за някои от публикациите, за някои от показаните неща, за всички, за текстовете или за каквото решите сами и разбира се се отнася за блога, творчеството и мен като автор. Коментар, 3 думи и нищо повече. Позитивни, негативни, неутрални....важното е да го помислите и да ми го напишете.
Благодаря предварително за тези, които решат и се включат. Всички тези думи, които събера ще вложа в един мой бъдещ проект и разчитам на това да сте откровени и точни.
И така

Блогът ми е на една година!


Ще има подарък по този повод за някого!


Условието да участвате:
1. Напишете коментар до полунощ на 12 декември след публикацията , в който напишете три думи, като атрибутихарактеризиращи  според Вас блога, показаното и написаното в него или мен, като негов автор.
Коментарите ви могат да бъдат негативни, неутрални и позитивни. За една публикация, за няколко или за целия блог. 



32 коментара:

  1. Лении, първо - честита първа годинка! Желая ти още много тук в блог пространството, още повече приятели и/или последователи и най-вече вдъхновение и време за реализиране на идеите ти!

    Искам да ти кажа, че три думи са ми малко, но първите, които ми хрумват за теб са - лъчезарна, сърдечна и креативна. Бъди все такава!
    Поздрави и целувки!

    ОтговорИзтриване
  2. Скъпа Лени,
    наричам те така, защото си ми любимка.
    Честита годишнина от създаването на твоя блог.
    За теб Лени три думички са малко. От всичко твое публикувано в блога и фейсбук ще напиша - заредена си с много енергия.
    1. позитивна
    2. винаги усмихната
    3. идейна
    Желая ти много да си щастлива.
    Поздрави

    ОтговорИзтриване
  3. Здарвей, Ле!
    Аз не те познавам лично, но мисля че всеки човек (още повече творец ) малко или много се познава по това, което излъчва творчеството му! А на мен то много ми харесва. На много неща съм се научила от твоя блог и твоите красиви творения! Всички те са много свежи, уникални по своята същност и разтърващи по един или друг начин душата на този който ги гледа! Пожелавам ти нестихващи идеи, здраве и слънчеви душевни празници!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Мила Ле!
    Да ти кажа честно, ти постави най-трудното условие, кето може да се измисли!
    ТЕБ с три думи да те определи човек - това е най-непосилната задача....
    Честит първи рожден ден на твоя блог! Това е блога, който с голям интерес отварям винаги и от него лъха лъчезарност, позитивност, земност....пълен с идеи и чудесни творения....Така, че - извини ме за многословието от което искаше да се отървеш, но ....не мога съсвсем да спазя условието ти.
    пожелавам ти още много рожденни дни, много вдъхновения и занапред и още куп чудесии..
    Но да се опитам да спазя и условието все пак:
    - суперкреативна
    - суперпозитивна
    - сърдечна

    ОтговорИзтриване
  5. Здравей, Лени! Винаги е удоволствие надникването в твоя блог! Мога да кажа, че авторката на всички красоти тук е едно много слънчево, идейно и оригинално, със собствен почерк момиче! Пожелавам ти още много последователи и успехи във всичко!

    ОтговорИзтриване
  6. Честита 1-ва годинка, Лени!
    Казват, че тя е най-трудна и в нея се случват най-много неща. Пожелавам ти още много приятели и последователи, с които да споделяш прекрасните си идеи. Разбира се, достатъчно време за да ги осъществиш. :)
    Три думи за теб- чаровна, креативна, вдъхновяваща, различна. Моите станаха четири. :)

    ОтговорИзтриване
  7. Различна, одухотворена, интересна (умишлено не четох предишните коментари, така че ако повтарям някого е случайно... всъщност не е случайно, защото щом аз те виждам такава може и друг :))
    Честита годинка!

    ОтговорИзтриване
  8. Честита първа годинка, Лени!!!
    Винаги с интерес разглеждам блога ти, защото знам, че ще намеря нещо ново, интересно, различно, с твой собствен почерк.
    Как да те определя с три думи...може би :
    - правиш истински handmade;
    - много креативна;
    - вдъхновяваща.
    Пожелавам ти още много споделени моменти в блог пространството. Желанието да твориш никога да не те напуска. Да се развиваш все повече и повече...

    ОтговорИзтриване
  9. Ле мила честита ти годинка:)))))Пожелавам ти много креативни и щастливи блогър годинки и още много приятели:))))Не знам дали само три думи биха те описали,но за малкото време ,за което се опитах да те опозная (макар и виртуално) бих казала:
    -Всеотдайна
    -Слънчева
    -Отличаваща се:)))
    Твоите творения са все с почерк ,който не може да се види другаде:)))
    Пожелавам ти никога да не губиш това,а идеите ти да не стихват и да твориш със същата любов както до сега:)))

    ОтговорИзтриване
  10. Първо да кажа Честита Годинка на твоето местенце, Ле! Много ми харесва да идвам тук и винаги с удоволствие разглеждам хрумванията ти! Освен стртахотен творец си и невероятен човек! :) Остани си все такава!
    Моите три думички за теб са:
    - Индивидуална
    - Идейна
    - Топла

    Гуш!

    ОтговорИзтриване
  11. -Оригиналност,
    -Уникалност,
    -Красота,
    това, за мен, са три думи,характеризиращи творения,чиито автор е много скъп на сърцето ми!!!!Честитка,прегръдка и мноооого вдъхновение от мен,ЛЕ!

    ОтговорИзтриване
  12. Честит Рожден Ден!
    Светлината, добротата, настроението и уюта, присъщи на теб се излъчват и твоя блог! Читателите на благо ти споделят твоето щастиео, което съпреживяваш със семейството и приятелите си се. За мен блогът ти е част от теб. Какво си ти?
    - уникална
    - любяща
    - щастлива
    какво повече е нужно на една жена? Просто да съхрани, това което Господ й дал! Бъди това, което си! Бъди благословена, Лени!

    ОтговорИзтриване
  13. Честит рожден ден на блога, Лени, и за много години!
    Усмихната, лъчезарна, креативна - това ми изниква в главата, особено като се сетя за снимките от изложбата в Шератон :)

    ОтговорИзтриване
  14. Честит Рожден Ден на блога ти! Пожелавам ти още много години да публикуваш красотите си. Не те познавам лично, но това което виждам от творбите ти е:
    -СТИЛ
    -ЕЛЕГАНТНОСТ
    -КРАСОТА
    На добър час, продължавай все така

    ОтговорИзтриване
  15. Лени, трудно е да се опише такава красота с 3 думи, но ето част от тях, с които свързвам теб и прекрасните неща, които създаваш:
    - ВДЪХНОВЕНА
    - ЧУВСТВЕНА
    - ПТИЦА С ГОЛЕМИ КРИЛЕ

    С поклон пред твоят талант,
    Маристута

    ОтговорИзтриване
  16. Здравей Лени! Честита годишнина и от мен с пожелания за още много вдъхновение, красиви творения и последователи!! Блогът ти е чудесен, толкова много идеи и разнообразие. Моите три думи са: идейна, позитивна и лъчезарна :) Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  17. ЕЕЕЕ, как ме е яд че чак сега разбрах за страхотната ти идея и рожден ден. Исках да съм първа, но нищо! И така, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , Leнено блогче:))) ПОжелавам ти все повече публикации и много последователи.Наздраве!!!

    И сега каквото и да кажа няма да е всичко, познавам те отдавна и смея да твърдя че те познавам най-добре от всички, но с няколко думи:

    ти си творческа, интуитивна, одухотворена, поетична, различна, оригинална, любяща...единствена, любима, свинкя(това само ти ще го разбереш:))),моят Ин, моята единствена скъпа СЕСТРА! МНОГО ТЕ ОБИЧАМ

    ОтговорИзтриване
  18. Творбите ти са: Прекрасни, Цветни и Свежи...

    Честита годинка, от скоро те следя, но явно е достатъчно да видя, че творбите ти се много красиви и вдъхновяващи, думи, които вече доста често се срещат в коментарите на този пост :) Много успехи и вдъхновение ти желая :)

    ОтговорИзтриване
  19. Честита годишнина, Лени! Трите думички, които веднага ми хрумват, познавайки те само от блога са : всеотдайна, вдъхновяваща, лъчезарна! Желая ти много творчески успехи и лично щастие!

    ОтговорИзтриване
  20. ЧЕСТИТО!!!

    Трудно е само с три думи, но ще опитам:
    ЛЕтяща ( и все по-нависоко да се издигаш;))
    НЕТрадиционна
    АРТистична

    :)

    ОтговорИзтриване
  21. Честита Годишнина на Блога, Лени!
    Всеки път с удоволствие надничам в блога ти. Имаш страхотни идеи и правиш красиви неща. Не спирам да ти се възхищавам, макар и да не оставям коментар след всяка публикация.
    Познавайки те само виртуално, моите три думички са:
    1.НЕВЕРОЯТЕН ИСТИНСКИ ТВОРЕЦ
    2.ПРЕКРАСЕН СЛЪНЧЕВ ЧОВЕК
    3.МНОГО ИДЕЙНО РАЗЛИЧНА (ОТЛИЧАВАЩА СЕ)

    ОтговорИзтриване
  22. Честита годинка!
    Пожелавам ти много вдъхновение и удовлетворение от изкуството, което създаваш с голямо сърце и огромно вдъхновение!
    Не е лесно човек да те определи с думи изобщо или ако трябва да бъда по-точна за мен MaLe се е превърнало в нарицателно:) изискващо определяне с доста повече думи...ако ги намеря изобщо!
    Но условието си е условие, да видим какво ще изникне в съзнанието ми :)
    Неповторима!
    Уникална!
    Впечатляваща!
    или.... просто MaLe!

    ОтговорИзтриване
  23. Честит Рожден Ден!Заслужаваш поздравления заради смелостта,устрема,вдъхновението и артистичността с които правиш всичко!Пожелавам ти неуморност,творчески вълнения и положителни емоции,много усмивки и удовлетворение!А моите думички са: Любов,Ефир,Нежност,Индивидуалност!

    ОтговорИзтриване
  24. ще спаза указанието и трите думи които ми идват за теб и твоето творчество са
    -крещящо
    -оригинално
    -неповторимо

    ОтговорИзтриване
  25. Честита годинка на блога Лени! Пожелавам ти още дълго време да твориш и да показваш красотата създадена от теб.
    Не мисля, че съм много добра в описването с думи, но това, което ми хрумва е
    - оригинална
    - идейна и креативна
    - сърдечна и откликваща
    Радвам се, че те познавам и ти благодаря за вдъхновението и за това, че си такъв мил човек, който откликва, когато имаш нужда от помощ.

    ОтговорИзтриване
  26. Честит рожден ден на блога ти, Лени!
    Нека той продължи да бъде едно уютно местенце за споделяне и съпреживяване, за себеизява и откриване на нови приятелства!
    Аз те свързвам с три неща: блога, снимката в блога и инициативата "Да дарим за SOS детски селища". Навярно заради това трите неща, които изникват в съзнанието ми за теб са : лъчезарна, умее да създава красота, умее да бъде добра и да кара и другите около нея да бъдат по-добри...
    Запази си за дълго усмивката и доброто сърце!

    ОтговорИзтриване
  27. Честита годишнина на блога ти, Ле!
    Пожелавам ти още много годишнини, още много творчески идеи и всичко най-добро изобщо!
    Трите думички които свързвам с теб са:
    Идейна, Интересна, Позитивна

    ОтговорИзтриване
  28. Честита годишнина и от мен, Ле! Понеже за мен твоето местенце е винаги свежо и ново, моите думи са:
    - различна
    - изненадваща
    - слънчева
    Но всъщност това, което ме е впечатлявало най-много и не мога да изрека с една дума е способността ти да намериш винаги правилните думи :).
    Сърдечен поздрав!

    ОтговорИзтриване
  29. По-трудно не можа ли да го измислиш?! Само 3 думички? :/ Е, добре, мога да играя мръсно и само гледай как ще се измъкна от ситуацията: ти си изключително лъчезарен, весел, позитивен и усмихнат човек -> Слънце ; после-невероятно креативена, неуморена, разнообразна като интереси... -> пчеличка ; остава ми само още една думичка... и ще избера -> дъга
    Знам, че горенаисаното изглежда малко станно, но наитина си е трудничко:Р
    Както и да е - честит празник, желая ти само здраве - другото си го имаш, а ако не - със сигурност знаеш как да си го направиш :) Успеж и усмивки!

    ОтговорИзтриване
  30. Честита годишнина Ле!
    Не те познавам като личност, но мога да дам определения за творбите ти, а те отразяват характера и същността ти.
    Думичките са: красота, нежност, стил,оригиналност и вдъхновение.

    ОтговорИзтриване
  31. Честита първа годинка на блога!

    Бих те описала с една дума - вдъхновителка*3 :))).
    (Тройката е за да изпълня условието за 3 думи ;Р)
    А защо точно тази... защото твоят блог беше един от първите български блогове, които започнах да следя постоянно през пролетта на тази година и които ми грабнаха вниманието още с първия видян пост. Много твои проекти ме вдъхновяваха за създаването разни неща :). Макар че доста по-късно се включих към последователите, поради закъснялото откриване на тази полезна функция :).
    Поздрави!
    Гани

    ОтговорИзтриване
  32. Поздрави за рождения ден!Първата годинка винаги е най-важна.Тогава човек напипва пътя,развива се и чак след това започва да наслагва.Моето мнение за теб:
    1.неуморна картичкофурия
    2.мноого вдъхновяваща
    3.отличаващ се стил в творчеството
    Успех и занапред и да празнуваме още много рожденни дни.

    ОтговорИзтриване