неделя, 20 февруари 2011 г.

Нещо за някого!

Тази картичка правих за приятел, за който Добротата е една от най-големите му ценности. Картичката е специален поздрав за него от мен и общи приятели за рождения му ден, посланието той сам разчете добре и за знаците и посоката и за нотите и живота като песен!
Докато правих картичката, реших и да я включа в предизвикателството на Елшите.
Като се замислих над условието им , аз във всяка своя картичка, с изключение на синия цвят имам нов материал и идея, стари неща, с които съм разполагала и преди и нещо назаем от ежедневния ми живот , компютъра и бита.
В този случай имам и синьо небе и затова и ще покажа картичката си там.
Новото е белият картон, старото е синият картон и листа с нотите, а назаем е дървеното шишче от моята кухня, назаем е синият градиент фон, който направих с фотошоп и назаем е идеята за насочващ знак, който гледах от снимка, за да направя надписите в правилна перспектива.
Е, до колко успях незнам, ползвах и назаем малко инженерна мисъл на любимите хора у дома, по отношение на табелките и така...

Наистина това условие за ново, старо и "назаем" важи за всички...картички. И въпреки това са авторски (което пък всъщност аз най-много ценя).


Снимките в детайли са правени без светкавица и показват най-реални цветовете, макар и снимани вечер!

10 коментара:

 1. Чудесна се е получила. Много ми хареса ми посланието (предполагам, че част от него остава скрита за нас) ;).

  ОтговорИзтриване
 2. И тук да кажа - много ми харесва картичката, Ле!
  Въпреки че, когато я погледнах във Фейсбук си помислих, че едва ли има точно такъв кръстопът. Но сега докато четях поста - хубаво е, че наистина има такива хора, които са невероятно топли и добри и всичките им пътища водят нататък - към добротата. Още по-хубаво е, когато имаме щастието да ни бъдат приятели :).

  ОтговорИзтриване
 3. Да, точно това е и щастието да познаваш такива хора, наистина!
  А Ганима, незнам, може да са намери и още скрито, особено в посланието вътре, но най-важното е, че всички различни пътища са в една посока!:)

  Мерси момичета!

  ОтговорИзтриване
 4. Много ми харесва идеята ти, изпълнението и посланието на картичката. Успех в предизвикателството!

  ОтговорИзтриване
 5. Уникална картичка, ЛЕни. Дано има повече такива Хора!

  Усмивки,
  аз

  ОтговорИзтриване
 6. Наистина е много красива и със силно послание.

  ОтговорИзтриване
 7. Хубава картичка!Нека всеки си има своя кръстопът на добротата и песен, с която да върви по него, а на теб, Ле, поздравления за идеята и за изпълнението и, страхотни са!

  ОтговорИзтриване
 8. Невероятна идея и още по-оригинално изпълнение.
  Пожелавам ти винаги да си заобиколена от хора с етикет "Доброта"!

  ОтговорИзтриване