събота, 12 март 2011 г.

Любими неща за любими празници за любими хора

Картичката за един 33ти рожден ден, макар и да не й личи.
Любими, и оттук, дни след празника ти, ти пожелавам , твоята търсачка в твоят живот, да намира нас, онези двамата, които сме и в сърцето и в ума ти, и в деня ти и в дома ти!
Това е цветето към картичката, което направих за минути, има си история, която стои зад избора на цвете, но тя така или иначе е вече разчетена, а това което ми се искаше да покажа с това е само жест. 
В този случай, тази нескопосана орхидея, дори и няма да оцелее, нито съм вложила усилие, нито съм я завършила, направих я с неща, които можете да намерите във всеки офис, в чантата си само носих саксийката, която купих от любим магазин и лилавия молив...оттам нататък минути и обич.
Колебаех се дали да я показвам, съвсем скоро ще я разглобя и най-много да послужи за отбелязка в книга, но много ми се искаше да ви кажа, че жестовете на внимание и обич са в пъти по-важни, ценни и запомняни от всичко останало...
И да, задължителни и важни за успеха са  усилията и уменията. ресурсите и използването им, 
но за ежедневния и живия живот с любимите хора успеха се крие и в това да 'скицираме' Любовта си постоянно...

14 коментара:

  1. Вече десет минути съзерцавам поста ти и се чудя как със думи да изразя само в един коментар всичко, което ми мина през главата докато четях...
    Май няма да мога...
    Но ти пожелавам да продължаваш да пазиш любовта в сърцето си, да не спираш да "скицираш" и да получаваш със същото изобилие, с което даваш. Най-искрено завиждам на всичките твои приятели и близки, заради всичко, което си.
    Прегръдки!
    П.П.А орхидеите бих запазила :).

    ОтговорИзтриване
  2. Също бих запазила орхидеята, именно защото си вложила много в нея, защото е част от твоите скици на Любовта.. много хубаво си го написала :)

    ОтговорИзтриване
  3. Изключително оригинална картичка! Просто невероятна. Браво, Ле! И аз като Нети май нямам думи. Но съм много впечатлена. Желая ти хубав и слънчев ден :)

    ОтговорИзтриване
  4. браво!браво!много впечатляващо

    ОтговорИзтриване
  5. В много ситуации са важни дори само усилията и чувствата, които влагаш!
    Ако ти ги оценят, значи си щастливка!
    Желая ентусиазма, който влагаш във всяко едно твое творение да бъде възнагараден със също толкова обич, уважение и благодарност!

    ОтговорИзтриване
  6. От думите ти струи любов! Запази я завинаги (аз бих запазила и орхидеята)!

    ОтговорИзтриване
  7. Всичко е много красиво! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  8. Лени, с тоя лаптоп ме изуми! И идейно и с много обич и с прецизност... думи нямам! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  9. Ле, браво, много е идейно! Хареса ми идеята ти!
    И цветето е мого сполучливо даже. Даже си мисля, че ако си разполагала с повече време и разнообразие от материали, нямаше да стане толкова красиво. Да не бъда разбрана погрешно, не че се съмнявам в способностите ти, напротив, но като употребих "красиво" имах предвид точно ония малки неща, родени спонтанно и с много любов. Те са истински!
    Да са живи и здрави мъжете ти! И ти, разбира се. Бъдете много щастливи!
    :)

    ОтговорИзтриване
  10. Оуууу Ле,това е най-прекрасната орхидея която съм виждала,колко любов има в нея,колко нежност,колко обич....колко е вълшебна!!!!!!!!!Мнаго да се обичкате тримката и много,много да се радвате един на друг!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  11. Лени, все забравям да дойда тук и да кажа, че идеята с картичката като лаптоп с живи спомени вътре е много оригинална.
    Добре че се завъртяха разни награди в пространството - мини през "вкъщи" да си я вземеш :-)

    И... любов!

    ОтговорИзтриване
  12. Страшна орхидея, като истинска е !!! Искам да ти дам една виртуална награда.Ако искаш можеш да погледнеш тук:http://the-fairy-kingdom.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  13. Имам наградка за теб в моя блог http://goldie-goldieshandmade.blogspot.com/!Лек ден!

    ОтговорИзтриване