сряда, 23 ноември 2011 г.

Блогов ден!

Здравейте приятели, 

Днес, преди 2 години написах първата си публикация тук!
От тогава до днес много неща се случиха, вероятно и ще продължават да се случват.

Срещнах и опознах много хора, чрез творчеството и думите им, научих  много нови неща, хрумнаха ми много идеи...

Имам над 120 последователи, а следя над 250 блога, от които една не малка част - български.
В последните месеци доста се пообърках из уменията и идеите на родните съмишленици по интереси, които постоянно се увеличават. Става ми все по-трудно да "гостувам" на всички, но колкото и време да си освободя за това ..винаги се чувствам обогатена.

Аз харесвам блога си, и макар и все по рядко да показвам и споделям тук, знам, че имам своето място и аудиторията си и мога да разчитам на това, че има очи, които да видят това, което правя, и очи да разберат и оценят целия процес.


Модерни са всякакви блог кендита, нашумяха и най-различни игри и предизвикателства, затова аз няма да празнувам по този начин днес. Много обичам празниците обаче, и много, много обичам всякакви поводи да се отбележи нещо. С радост или от благодарност. Да се поговори, и да се изрази отношение. Затова ви каня днес в моят блог , за да ви благодаря за всеки един коментар, за всяка една изказана и неизказана оценка, за всяко впечатление, което сте си създали и свързали с мен. Радвам се, че съм имала какво да науча, и че съм намирала във вашите идеи и семенце за мои. Пожелавам си всички вие да ставате по-добри и да влагате смисъл във всичко, което правите с ръце и сърце. Защото смисъл не се търси и намира, смисъл се влага...
и винаги 
има кой да го извлече.


Това е основното заради, което моето място все още го има тук, из пространството.
И за да отбележа празника си днес, ви каня да  го отпразнувате с мен по по-различен начин. Предлагам ви да оставите коментар след този пост, не е задължително и не искам от вас да бъде свързан с блоговия  ми ден, блога ми или мен. Ще прочета и приема всеки коментар, какъвто и да е той. Напишете, каквото ви хрумне, може да се отнася за всичко, може да е мнение, оценка, послание, линк, пример, - всичко...Може да пишете, колкото си искате коментари.
Аз ще избера един коментар от всичките и Авторът му ще ми гостува тук в блога с 'ексклузивно интервю', връзки към която публикация ще разпространя из нашето си пространство.

Ще представя Някого от вас на всички нас, по екслузивен начин и съм уверена в това, че за всички ще е интересно. И ще е интересно заради това, че всички сте творчески натури, генератори и на идеи и със сигурност е важно и хубаво да се говори и чете за такива хора. Подаръци и материали - навсякъде, аз ви предлагам да ми гостувате.


Ако ви е интересно да прочетете "Екслузивно" с някого от вашите последователи и приятели, сложете картинката(по-долу с ниска резолюция)с връзка в сайд бара си, или пратете връзка, за да могат да участват с коментари под публикацията. Това разбира се не е условие.На празник всеки е добре дошъл!
И това е,

Пожелавам си вяра, стремеж и свобода! Само това ми е нужно, и за да съществува блога, и да за да продължавам и аз напред!
Пожелавам го и на вас!
Чудеса се случват, особено по Коледа! 

Създавайте и претворявайте!
С уважение към всички вас:
Лени

31 коментара:

  1. Честит празник, Лени! Пожелавам ти още много уникални идеи и още повече вдъхновение! Изработваш оригинални и страхотни неща! Възхищавам ти се! Целувки!

    ОтговорИзтриване
  2. Честито,Лени!Изключително приятно ми е да съм една от първите,които ти честитят :)
    В добавка към хубавите думи и пожеланието ,което си отправила към себе си,добавям само ЗДРАВЕ,за да можеш да още много дълго да вярваш и да се стремиш!Бъди свободна,бъди одухотворена и усмихната и бъди здрава и щастлива!
    Твой усмихнат и верен почитател и читател...MaDe :)

    ОтговорИзтриване
  3. Честит празник, Лени! Много вдъхновение и здраве ти желая. И много, много прекрасни публикации в блога! Моят поздрав към е теб е: http://www.youtube.com/watch?v=uFc_tZM3cQo&feature=related

    ОтговорИзтриване
  4. Ле,посещавам те от почти една година и винаги съм намирала в твоя блог по-различното,по-обмисленото,по-нетрадиционното,по-новаторското,по-Ле излъчване,което на мен винаги ми е носило усмивка и частица съпреживяване с теб.Благодаря ,че те има и че мога да те навестявам и да ме усмихваш :)Пожелавам ти-ВРЕМЕ,което да ти стига за всичката вяра,стремеж и свобода която имаш!
    Верен твой последовател:
    Ива

    ОтговорИзтриване
  5. Честит празник и от мен! Аз пък веднага ще си призная, че блоговете, които следя, с всеки изминал ден стават все по-малко. Опитвам да бъда много по-селективна и да не губя минутите си из местенца, които колкото и да са красиви, уютни или ценни, не ме обогатяват, вдъхновяват или карат да се чувствам добре - лично мен, не по принцип. И фактът, че продължавам да чета всяка една публикация тук, за мен означава много. Благодаря ти, Ле! Продължавай да бъдеш все така интересна!

    ОтговорИзтриване
  6. Усмихвах се докато четях- а това е най-важно, да предадеш настроение с думи...или без- с картичка, книгоразделител... Честит празник, появявай се по-често!

    ОтговорИзтриване
  7. Честит блогов ден, Ле!:) Запази уникалния си и различен стил, бъди все така позитивна и креативна; бъди усмихната, щастлива, бъди себе си. :)Творенията ти винаги ме карат да се усмихвам и аз с удоволствие ще продължавам да посещавам блога ти, за да им се радвам както и всички останали :)

    ОтговорИзтриване
  8. Честит празник!
    Иска ми се писането да ми се удава повече ,за да мога да изразя по-красиво и не толкова кратко моето отношение по много въпроси, но не е за всекиго това. Отново ще съм много кратка. Ле ,при теб винаги има нещо интересно и идейно! Радваме всяка твоя публикация!

    ОтговорИзтриване
  9. Липсват ми твоите стимулиращи коментари,а винаги ще се радвам на идейността и различния поглед тук!!!Кураж и дух!

    ОтговорИзтриване
  10. Ле, честит празник на блога ти! Ще ти пожелая още дълги години да публикуваш, защото при теб винаги е интересно, винаги е пълно с креативност, изобретателност, оригиналност и ... любов! Любов, която изпълва не само всяка твоя публикация, но и всеки твой проект! Сигурна съм, че тази любов я има в още много твои си неща! Всеки път успяваш да ме заразиш не само с нея, но и с ентусиазъм да опитам нещо ново, да реализирам нещо отдавна планувано, но отлагано по една или друга причина, да ескпериментирам, да не спирам да търся нещо ново, различно и най-вече - да не спирам да зареждам всеки нов проект с много любов, позитивизъм и смисъл! Благодаря ти, че те има!

    ОтговорИзтриване
  11. Ле, така развълнувана звучиш винаги :). Понякога ми се струва, че те чувам- задъхана и нетърпелива, имаща да каже нещо хубаво :). Защо не мога да спра да се усмихвам? :)
    Всъщност исках да ти кажа, че ми е приятно да те следвам навсякъде, не само в творческите ти начинания :). Била си ми пътечка към много... да речем хубави неща :)
    Поздрав най-сърдечен и честит празник!

    ОтговорИзтриване
  12. Ле,честит блого празник!Аз си те следя,макар и да не коментирам често.....но съм ти фенка,защото твоите творения са винаги с много дълбок смисъл....
    Желая ти много години смислени творения!
    Поздрави,
    Роси

    ОтговорИзтриване
  13. Мила Лени, честит блогорожден ден! Невъзможно е май човек да надникне при теб и да не се усмихне, да не остане удовлетворен, заразен и позитивно настроен! Излишно е да казвам какъв верен фен съм ти и аз! Възхищавам ти се, адмирирам всяко твое начинание и се прекланям пред добротата, човечността и стремежа ти да сееш доброта и позитивизъм навсякъде! Публикациите ти тук са запомнящи се,начинът на писане и представяне различен "А ла Ле", стилът ти уникален и неповторим.Каквото и да кажа - ще е малко! Желая ти всичкото здраве на земята, нестихващо вдъхновение и все така смислени, уникални творения! И да не забравя за ВРЕМЕТО... за което си говорихме. Нека винаги работи за теб!
    Поздрави, силна прегръдка и много усмивки!

    ОтговорИзтриване
  14. Честит блого-рожден ден, Ле! Пожелавам ти много здраеве и още много творения и вдъхновения!
    Едно поздравче от мен :)
    http://www.youtube.com/watch?v=blypORq3HMc&feature=player_embedded#!

    ОтговорИзтриване
  15. Честит празник , Лени !

    Нека скоро бъдещото ти творчество се пренесе на ново, по-широко място ! :)

    ОтговорИзтриване
  16. С малко закъснение ти пожелавам много поводи за вдъхновение и време за изпълнение на идеите ,които те осеняват!Поздравявам те!

    ОтговорИзтриване
  17. Аз мисля да напиша първото нещо, което ми мина през главата, докато четох поста - а именно как попаднах тук. Беше една картичка с пчелички, от първите картичкофурийски предизвикателства.:)
    И ако трябва да се осланям на символи, то асоциацията ми с пчелата сега ще е много на място - старание, упорита работа, отдаденост, чистота, вдъхновение, технически умения, мъдрост, плодородие...( и изпускам още, разбира се) - все неща, които прозират зад всяка публикация.
    Все така идейна и оставяща следа, докосваща и вълнуваща (за всички сетива)да си.
    Честито, Ле!

    ОтговорИзтриване
  18. Честит празник, Ле! Продължавай да ни радваш и вдъхновяваш!

    ОтговорИзтриване
  19. Честит блогов рожден ден, Лени! Иска ми се да избягам от стандартните пожелания, но какво друго да пожелая, ако пропусна здравето?! Пожелавам ти да си здрава и да имаш достатъчно време. Време за всичко, което те прави щастлива! Не спирай да разпръскваш позитивизма любовта и добрите си емоции!

    ОтговорИзтриване
  20. Ле, малко със закъснение- Честита Втора годинка на блога ти! Радвам се, че съм една от първите ти последователи. Винаги представяш интересни неща, различни техники! Остани себе си! Личи си, че твориш с голяма лекота!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  21. Честит празник! Няма да забравя как преди година боязливо пишех на блогъри /току-що бях направила моя блог/ и търсех начин да бъда приета и лекотата с която ти, Ле, ми отговори и ме прие. Такива неща не се забравят :)) Бъди щастлива, бъди вдъхновена, карай ни да мечтаем!

    ОтговорИзтриване
  22. Здравей и честита блогогодишнина и от мен!
    Това го писах много пъти на различни хора като вариант на извинение сега ще го напиша и тук. Когато започнах с блогърстването разгледах толкова много блогове и харесах толкова много неща,само че докато разбера какво е "следенето" измина малко време.И все още, като сега например, попадам на места,които съм харесала в началото и които се оказва, че не "следя". Сега ще го направя с удоволствие и ще прегледам назад, чудесните ти неща.
    А моето послание е да имаш време да сътвориш всичко,което вдъхновението ти пожелае!

    ОтговорИзтриване
  23. И аз като теб все по-рядко влизам и успявам да посетя вс епо-малко блогове. Радвам се, че макар и със закъснение видях тази ти публикация.

    Пожелавам ти още дълги години да ни радваш с творбите си в блог пространството! Никога да не стихва вдъхновението ти и да бъдеш муза за останалите!

    И тъй като ти дължа подарък от "Предай нататък", мисля че рождения ден на блога ти е идеален повод да ти го изпратя. За това те моля да ми напишеш адреса си на:n_petrowa@abv.bg :-)

    ОтговорИзтриване
  24. Ле, честита блого-годишнина и от мен!
    Радвам се,че успях да видя тази твоя публикация точно когато искам да ти подаря наградка за блога.Заповядай в моя блог за да си я получиш..
    Страхотно обичам да разглеждам твоя блог и всеки път се зареждам много позитивно. Продължавай да ни радваш все така.

    ОтговорИзтриване
  25. Сега виждам, че си празнувала блогов ден, а покрай едни мои си емоции през последния месец, съм го пропуснала. Макар и със закъснение - Честита блого-годишнина!
    Не спирай да ни радваш и вдъхновяваш! :)

    ОтговорИзтриване
  26. Мислех си, че няма нужда да ти казвам пак колко ми харесват творенията ти и мястото, където ги споделяш с нас, защото ти си знаеш! НО, се сетих колко е приятно човек да чуе, че е обичан и ценен и... ето казвам го - всеки път откривам нещо ново и приятно тук! Целувки!

    ОтговорИзтриване
  27. Честита годишнина на блога ти... местенцето ти много ми харесва и го посещавам с голямо удоволствие и интерес. Така ще е и завбъдеще. Мога да ти пожелая само да не спираш да бубликуваш всичко, което ти дойде насърце, както и много вдъхновение, спокойствие и щастие, разбира се:)))

    ОтговорИзтриване
  28. Здравей, честит блогов ден :). Аз от известно време се "мотам" из това пространство и попивам какви ли не красоти, дори се престраших да участвам и в няколко предизивикателства :). Именно едно от тези предизивикателства ме доведе до твоя блог. Впечатлих се не само от картичката, а и от обръщението "Дядо Мраз", изпитах носталгия към отминалото детство :). Да си призная, не винаги чета текста към публикациите, но специално тази я изчетох с удоволствие, затова и отговорих. А сега с удоволствие ще разгледам повече от твоите творения и със сигурност ще се връщам отново и отново. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  29. Привет и от мен, изключително много ми хареса идеята ти да отпразнуваш по нетрадиционен начин рождения ден на твоето виртуално местенце и на таланта, който споделяш в него! Пожелавам ти още много години да имаш страст и желание да твориш!

    ОтговорИзтриване
  30. И от мен много късмет с новото начинание и много творческо вдъхновение през новата година :)
    Поздрави :)
    Не може без поздрав за рожден ден :)
    http://www.youtube.com/watch?v=rEc8rGonrQw

    ОтговорИзтриване
  31. Ле, с огромно закъснение искам да те поздравя за твоя блогорожден ден!
    Твоя блог е от тези места, които макар и рядко да посещавам винаги го правя с огромно удоволствие и винаги ме зарежда с много нови идеи, планове и желание да мога да измисля и направя толкова добре и аз поне половината от нещата, които усещам толкова близки до себе си, но за които не съм се сетила..
    Харесвам не традиционния начин по който си избрала да отбележиш своя блого-рожден ден и ти пожелавам всичката свобода от която имаш нужда за да продължиш напред и да съхраниш това място такова, каквото го знам..
    Благодаря ти, че го има!

    ОтговорИзтриване