понеделник, 5 декември 2011 г.

Подаръци ще има ..или историята за началото на една Коледа...

Здравейте и от мен в тази ветровита вечер,
тук съм, за да регистрирам и аз своите първи коледни изпълнения:)
никак не преливам от коледен ентусиазъм, макар и да го намирам в повече от миналата година..., но вчера и онзи ден стартирах и своята творческа Коледа.


Чувалчетата, които съм снимала са една част от приготвените за специална поръчка. Размерите им са около 8 на 12 см. и ще поберат персонализирани новогодишни късмети, и вероятно още някакви изненадки! Надявам се да се харесат. За мен лично беше много увлекателно. 
Специално БЛАГОДАРЯ и на моята майка, която всеки път така отдадено ми помага и с набавянето на материали и съдействие и със зареждане на коледен ентусиазъм и самоувереност.

И в този коледен подаръчен дискурс продължавам с това, че Зари миналата седмица написа своето писмо, което вече отлетя до Дядо Коледа.

към неговите желания аз добавям и своите и моля Дядо Коледа да ми прости за непослушанието и непокорството и го моля да ми набави още от него...Моля го и да ми донесе още Светлина и Вяра в Чудесата...обещавам му, че няма да ги похабя...само още малко Любов и Здраве да ми донесе и...толкова....само толкова...аз ще ги умножа и ще ги раздам на всички, които обичам!


Чувалчета ще покажа тук - МърМяу

11 коментара:

  1. Много чувствено писмо. Пожелавам ти да се изпълни!
    А чувалчетата са много коледни и съм сигурна, че ще се харесат.

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотни чувалчета си сътворила, несъмнено ще се харесат. Пожелавам ти Дядо Коледа да сбъдне всичките ти желаня и съм сигурна, че ще го направи, защото той съществува :) А Вярата е най-важната! Усмихнати предколедни дни!

    ОтговорИзтриване
  3. Обожавам ги!!!Знаеш моята слабост към такива нещица.Ле,откъде да си намеря?Имах подобна идея,но моето зебло е по-грубичко,а държа на естествокрасната Коледа тази година(и по принцип...)Умножено да е всичко,което си пожелаваш!

    ОтговорИзтриване
  4. Лени, невероятна си направо! И идеята ти, и изпълнението ти са страхотни! Когато спомена, че търсиш зебло ми мина през ум, че ще измайсториш някакви интересни нещица и наистина са станали ефектни, коледни, подаръчни, чувалчета в стил "а ла Ле"! Радвам се, че си намерила от къде да купиш зеблото!
    А и писмото ти до Дядо Коледа е точно в стил "а ла Ле" - дано получиш всичко това, което си пожела, защото знам, че ще раздадеш на всички ни!
    Честит празник - Никулден! Прегръдки и усмивки от мен!

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ви!

    Бисе, ще ти пиша за зеблото, и аз пробвах и търсих различни варианти, докато стигна до това.

    Дани, мерси...радват ме твоите коментари, защото с това "А ла Ле" съм щастлива, че определяш моят стил..като стил. Мерси!

    ОтговорИзтриване
  6. Ле, страхотни торбички! Толкова празнични и коледни! Дано Дядо Коледа ти донесе всичко онова, което си си пожелала! :)

    ОтговорИзтриване
  7. Лени, ти си едно от моите "вдъхновения", винаги....точно с този твой неповторим и за мен почти неподражаем стил! Не те изпускам от поглед, но точно като не мога...Затова, мила - колкото и да е "скромна", заповядай при мен за наградка!

    ОтговорИзтриване
  8. Чудни чувалчета! Много обичам естествените материали, а ти си събрала толкова много на едно място! Ако не е тайна, с какво са пълни?

    ОтговорИзтриване
  9. След тези коментари не ми остава друго, освен да се присъединя към възхищението от тези тоооооолкова хубави торбички! Всеки подарък, поставен в такава торбичка, автоматично става още по-хубав! А писмото е просто невероятно! Пожелавам ти от все сърце да получиш всичко написано в него!

    ОтговорИзтриване
  10. Аз изписах толкова много, ама незнайно защо.. изчезна:( тъй че сега ще съм по-кратичка и ще кажа просто, че торбетата са прекрасни! А пък мъничкия палавник така ме усмихна. Личи си, че има подход към добрия старец и вярвам, че той ще му изпълни всичките желания:)

    ОтговорИзтриване
  11. Подаръчните торби са прекрасни..Не се съмнявам,че персонализираното съдържание е още по-прекрасно..
    Голяма прегръдка за Зари.Неговото писмо ми напомни за писмото на моя малък син и много ме усмихна.
    Сигурна съм,че Добрия старец е изпълнил всичките ви желания и през тази година ще сте по-търпеливи и..ще се слушате ..или поне ще се вслушвате един в друг..:)А куфарите...пожелавам да си ги ползвате с радост и да обиколите много страни, да научите много за културата и историята на другите народи и..да се връщате у дома винаги с любов ..

    ОтговорИзтриване