вторник, 6 декември 2011 г.

Коледа и спомен от преди...и малко наградки

Много обичам коледните играчки, кръгли лъскави топки, най-силен новогодишен символ са за мен.
Дядо мразовците от фона на картичката съм минала с глоси лак и малко брокат, ретро дантела и това е.

====
Използвам публикацията си, за да благодаря на Miss Emerald  и *Щурчо* и Дани (Цветни Фантазии) за наградките, с които отличиха блога ми. Искрено им благодаря. В това препълнено пространство на родни творци все повече ме радват подобни награди. Трудно ми се струва да избереш, и това че съм сред избраните може само да ме радва. Благодаря момичета! Не публикувам толкова често, не представям кой знае какви неща, но че усмихвам някого с нещата, които правя си е повод за гордост.

Аз не съм сигурна, че ще съумея да изброя точно 7 блога, които ме усмихват, защото всички в които вляза и дочета цялата публикация, ми носят такава на лицето.Дали защото съм видяла нещо невидяно, дали защото пък е точно видяно, но претворено или просто защото е нещо красиво...факт, носи усмивки...ако не на мен, то поне ми носи сигурност, че ръчното творчество усмихва хората.
7 неща за мен обаче може и да опитам да споделя:
Много обичам да ям вишни, много обичам и чушки...всички червени плодове и зеленчуци са ми любими;
Имам най-различни почерци, и умея да пиша с най-различни "шрифтове";
Имам над килограм , ако не и повече сребро във вид на бижута; Всякаквки гредани с топчета от всякакви материали от най-малък до голям размер, цветни, шарени...едвам ги побирам в големи кутии;
Умея да пиша и чета на стенография, макар и начално ниво; 
Имам колекция, събирана много години:) с миниатюрки, но истински реални неша, в нея може да се открие от мини полицейска палка, през мини молив, мини парфюм, та до мини царевичка.Събрана е разбира се в мини кутия от шоколодави бонбони:)
Имам и доста авторски стихотворения, макар и в тези години вече римите да не ме вълнуват;
И... накрая обичам много да чета коментари под публикациите си, особено ако те са различни и различни:)

Много искам да споделя и още две големи 'награди'
Получих от Маги едни прекрасни обици, които тя ми подари, като истински приятел. Получих ги в деня на годишнината на своя блог! Прекрасни гнезда! Маги, много ти благодаря.


Миналата седмица получих и от Рони своят подарък от "Предай нататък" инициативата. Заедно с картичка. Благодаря Рони, веднага ги поносих.

Аз самата не съм изпратила своите подаръци, и вероятно няма да спазя правилата, това да се случи тази година. Макар, че да заслужавам порицание, аз вина не чувствам. Ще изпратя подаръците, когато успея защото аз наистина искам да успея да вложа в тях всичко, което считам за нужно...или поне най-малкото обич! Дано момичетата не се разсърдят.
Ами това е.
Благодаря отново и до скоро!

Картичката ще покажа тук - МърМяу

6 коментара:

  1. Ле, отново ни поднасяш много красота! Така, както си обяснила картичката, сякаш не е нищо особено, това-онова и воала! А всъщност тя е нещо много повече от красива картичка, защото най-напред носи твоя стил, който всеки път е да изненадва с ново виждане, с нещо различно, с изработването на каквото и да било с много чувство, което просто струи от екрана! И тук идва момента да те порицая - какво означава това "не представям кой знае какви неща"! Ти, която внасяш на всеки твой проект доза оригиналност! Да не съм чула повече такива думи!
    Повече вяра в себе си и се усмихни - я какви хууууубави подаръци си получила! Да са ти честити и да си ги носиш със здраве!
    И да не забравя да кажа колко интересни неща си споделила за себе си! Всичко ми бе интересно, а най-много колекцията ти от миниатюрки. Обожавам тези мънички произведения и ще ми бъде интересно, ако имаш желание, разбира се, да ни покажеш една малка част от тях!

    ОтговорИзтриване
  2. Много красива картичка, Ле! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  3. Картичката е невероятна! Абсолютен "Le" - стил - кратко, ясно, оригинално и много красиво!
    Хубав празник и целувки! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Обичам ги твоите картички! :) Истински коледен дух се носи от тази красавица по-горе :).

    ОтговорИзтриване
  5. :) Като каза коледни топки, мисля че е крайно време да създам малко празнична атмосфера у дома. Картичката ти е чудесна, Ле. Дизайнерската хартия много ми хареса. И Рони е допринесла за попълване на бижутата ти с чудесни обици. Със здраве да си ги носиш! :)

    ОтговорИзтриване
  6. Ле, всичко, което правиш е заредено с толкова много любов,че..изобщо няма нужда от коментар- прекрасно е!
    За мен беше изключително приятно да прочета тези 7 неща за теб. Всяко от тях обяснява поне малко защо съм неудържимо привлечена към твоя стил..
    Ще се радвам, ако някой ден споделиш част от колекциите си. За мен осен миниатюрите, са изключително интересни и герданите с топчета..
    А червеното..и на мен ми се струва,че е цвят, който много асоциирам с теб..- контрастен и забелязващ се..

    ОтговорИзтриване