събота, 24 март 2012 г.

Арт журнал и предай нататък...


Преди седмица пристигна тефтерчето Молескин от вълнуващата инициатива на Тони "Предадай нататък...Moleskine и късче любов" и дойде и моят ред. Ако трябва да бъда честна докато го чаках, ми хрумнаха десетки идеи за моите странички, но като взех тефтерчето в ръце нито една не ми се стори удачна. И както всеки път се случва направих нещо съвсем друго. 


Макар и идеята да се припокрива в основата си с предишните се получи нещо съвсем различно.
Често пъти съм си мислила, че съвсем простите и обикновени неща от живота, са тези които съдържат най-много мъдрост в себе си...Много често забравям за това напоследък, и забравям да се радвам на всеки миг, всеки етап, всяко очакване и всеки устрем...все по-рядко си казвам, че вдъхновението не е миг, нито пък отлита..то се ражда, възражда...и пак и пак... 
Обещах си тържествено да утвърждавам убеждението си, че за да пожънеш -първо трябва да посееш, и много, много искам  да умея да посявам любов и вяра.

Във връзка с тефтерчето Молескин и моето малко късче любов, в понеделник отлита към следващия творец. Имаше момент, в който съжалявах, че се записах толкова в началото, защото няма да успея да се докосна до прекрасните странички на останалите, да ги разлиствам възторжено и да разглеждам всеки детайл, но след първите участия, се радвам,че съм още в началото...едва ли бих имала смелост да направя нещо след всички ви...

Желая лек път на тефтерчето и с радост ще следя пътя му.

P.S. Съветвам ви да изпращате тефтерчето освен препоръчано и с въздушните пликчета, има елементи, които се отлепят, дълъг път го чака, до докато дойде до мен, имаше отлепени нещица, така че мой съвет е да му осигурите меко одеалце за из път.

И още нещо доста важно:
ето и първите странички преди мен:
4. моето място
5. и следва :Катя Ковачева
6. и след нея Valchen
7. 


15 коментара:

  1. Много се развълнувах.Страхотни оформления на страничките - както твоята, така и предходните!!!! И всяка носи духа на създателката си.
    Нямам търпение тефтерът да дойде и при мен:-)

    ОтговорИзтриване
  2. Ле, страниците ти са прекрасни - няколко пъти отварях снимките, за да ги разгледам отблизо и всеки път откривах нещо ново и интересно. Благодаря ти за включването в инициативата!

    ОтговорИзтриване
  3. Ле,един кръговрат през твоите очи.Красиво е и много истинско,очаквам го с нетърпение :)

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотно и идейно както винаги, Лени!:) Мен отдавна ме тресе треска как ще се справя като дойде моят ред, а съм чак 26-та! Респектирана съм ужасно!

    ОтговорИзтриване
  5. Ето заради това ме е яд,че бях веднага след Тони...може би никога няма да видя тази и останалите красоти...Ле,страниците са невероятни!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Красота и изящество, сътворила си истинско изкуство,Ле! А аз вече започнах да се притеснявам :) Все пак ще очаквам тефтера с нетърпение и ще дам всичко от себе си за неготово обогатяване!

    ОтговорИзтриване
  7. Ах,колко красива идея! Лени, а това , с което ти си запълнила страничките е самата истина за живота... Лек и приятен път на тефтерчето! Вдъхновение и търпение за всички момичета, които го очакват ;)

    ОтговорИзтриване
  8. Много, ама мнгоооого ми хареса този твой кръговрат! :)

    ОтговорИзтриване
  9. Страхотно си се справила, Лени! Кръговратът ти ми хареса адски много :)))Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  10. Както винаги,философския замисъл е интригуващ в твоите послания,а семенцата-посяти са!С интерес ще чакам да разлистя и оставя своето късче...На теб,Ле,хубав пролетен ден!!!!

    ОтговорИзтриване
  11. Ле, в захлас разглеждах твоите странички! И си казвах колко много истинност има не само в думите ти, но и в тяхната реализация, която е просто разкошна! Царица си на оригиналните хрумки!

    ОтговорИзтриване
  12. Ле, страхотно е посланието а илюстрацията му още повече.

    ОтговорИзтриване
  13. Ле, станали са страхотни странички! Като гледам какви красоти слагате, се чудя дали ще успея да измисля и аз нещо толкова оригинално и хубаво.

    ОтговорИзтриване
  14. Наистина е чудесен твоя отпечатък в артжурнала - толкова много ми допадно това послание да посееш семената, които да се превърнат в такова красиво творение! Вече наистина ме тресе 'сценичната треска', защото знам, че още днес или утре ще държа това късче любов и ще се чудя как да отразя себе си в него!

    ОтговорИзтриване
  15. Едно прекрасно късче любов...Прекрасно послание , Ле.. Нямам търпение да видя следващите.

    ОтговорИзтриване