сряда, 9 ноември 2011 г.

Ще посрещна днешния ден с любов в сърцето си!

Чели ли сте Ог Мандино и "Най-великият търговец на света"?
Изключително вдъхновяваща книга, препоръчвам ви я, и не само да я прочетете, а да последвате написаното.
В нея са описани свитъци с лични утвърждения, които всеки ден по 100 дни се четат и преповтарят от главния й герой, който се изградил до 'най-великият търговец'. Е вярно, че  e художествено описаниеto на свитъците, за да достигне и до нас - масовата публика, но има твърдения, че тези свитъци, са част от древно еврейско  учение за посветени.

Дали е така не знаем, дали не е - също.
Лично аз, съм препрочитала свитъците многократно, изградила съм ги като лични утвърждения и в един от собствените си проекти за себе си, дори ги 'правих', четох на глас последователно.
Любимият от всички ми е Свитък II - и той е за Любовта!

Така се и роди моята картичка, така и с Любов я създадох...

Разбира се , подготвих я и за един специален човек, който много добре познава и осмисля свитъците! Пожелавам й много, много Любов за даване и много, много Любов за получаване!Сърцата на картичката са направени от солено тесто, боядисани и лакирани.
Свитъка е отпечатан, обгорен и боядисан с кафе, намачкан и изгладен с ютия. Памучния плат е е такъв за марли и е потопен отново в кафе. Рамките са от дърво Ела, които грижливо събрах от нацепено такова след една буря, изсуших и пазя за разни проекти. Както се вижда- нищо сложно няма!:)

Ако искате да прочетете Свитъците може да го направите тук:
А специално "Ще посрещна днешния ден с любов в сърцето си" горещо ви го препоръчвам!


още...

Ще я покажа и при Тони, за нейното предизвикателство!
Моля ако не я сметне за подходяща (което ще е разбираемо -заради липсата на всякакви символи и думи свързани с празнуване на РД, моля да я премахне. ) Аз лично я разпознавам за такава, макар и нестандартното ми  разбиране, вярвам, че ако посрещаме всеки ден и всяка година с любов в сърцето си...живота ни би бил по-цветен и по-смислен!
Честит рожден ден на 'Тони в блог пространството'!

7 коментара:

 1. Страхотна си !Просто нямам думи...

  ОтговорИзтриване
 2. Уникална!Благодаря,че я сподели!:)

  ОтговорИзтриване
 3. Дано повече хора посрещат новия ден с любов в сърцето! А картичката е невероятна.

  ОтговорИзтриване
 4. Ле, за пореден път ме изумяваш с проект! А този е зареден и излъчва тооооолкова много любов! Идеята е просто брилянтна и пленяваща! Благодаря ти!

  ОтговорИзтриване
 5. Още вчера видях картичката и много ме впечатли. Радвам се, че реши да я включиш в предизвикателството ми - толкова хубава символика носи. И благодаря за поздравите!

  ОтговорИзтриване
 6. Много арт и много твоя, Ле. Страшно много ми харесва. Благодаря ти, че сподели линка за свитъците ще ги прочета! :)

  ОтговорИзтриване
 7. Знаеш как точно такива неща обичам!Поздравявам те за творението и благодаря за препоръката,ще се наградя с тази книга,ако я намеря!

  ОтговорИзтриване