понеделник, 7 ноември 2011 г.

Мъжко!

Ето ме, напук на напоследък липсващия ми ентусиазъм.
Това е една от последните ми картички, за които имах честта да ми бъдат поръчани специално за специални и от специални хора. Истински съм доволна, когато ми разказват за получателя и когато освен повода, следва да вплета чувства, отношения и ...мечти! А така ми е интересно, когато ми разказват много, много...неща за този, който ще получи подарък. Такъв беше и този случай - получателят е човек, който очевидно е много интересен. Радвам се на такива хора. Адвокат, занимаващ се с инвестиции, пътуващ много, свири в рок банда, обожава фотографията, направил полуоколосветско ветроходно пътешествие плавайки, истински моторист..и много, много начетен....Е, това му се вика разностранност. И тъй като точно това ме впечатли, и начина, по който това ми беше разказано, реших да не акцентирам на нищо друго освен на това...колко много неща умее, прави и обича. Надявам се съм успяла да персонализирам картичката...и да направя подаръкът още по-специален.

За мен наистина е чест да приготвям картички за такива хора, които спокойно могат да служат за пример, да ми бъдат поръчвани от също толкова успели и ценящи, и не само е чест, ами осмисля това, което правя.Интересното на тази картичка при направата й е, че съм използвала гуми от детски колички на сина ми. Събрала съм десетки такива, от изпочупени и ги използвам за моите проекти. Както тук. Истината е, че не са ни необходими кой знае какви специални продукти за нашите проекти. Аз самата съм противник на списъците с най- необходимото, защото вярвам, че всичко ни е необходимо. Навсякъде около нас има неща, които можем да ползваме в проектите си, а особено ако имате деца, разгледайте техните играчки...и ще съзрете десетки възможности. В една кутия събирам всякакви части от разнебитени играчки, гуми, винтчета, топчета, мъниста, кръгчета, главички...дори и малки пистолетчета, кончета, юздички, въженца, прежди, паблони и тн и тн...И за всяко от тях в мислите си имам по n на брой идеи за приложение. Така, че действайте смело и ровете в детските кутии :), а и не само там...и купувайте материали всякакви..всичко има своето си приложение в уникалните ви проекти.
Останалото по картичката е отпечатване, мастило, темпер, конци, панделки, силикон и глоси с начупване, постигнато със струя топъл въздух, което за съжаление на снимките не личи.

Това е от мен!
Поздрави
и
Enjoy The Trip!!!
:)
9 коментара:

 1. Браво, Лени! Много ме впечатли реализирането на проекта! Съчетала си толкова интереси на една картичка! Обектива на фотоапарата е много оригинален- ако знаеш колко колички съм изхвърлила...
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 2. Ле,невероятен проект съчетал в себе си веселата страна на нещата/използваните гуми-много идейно/и на сериозността на нещата ,които човек обича да прави и са негов смисъл и пътеводител в живота.Моите поздравления за проекта ти-невероятен!Очаквам и следващите ти идеи с нетърпение :)

  ОтговорИзтриване
 3. Страхотна картичка и идея!Поздрави

  ОтговорИзтриване
 4. Обаче обектива обра точките!

  ОтговорИзтриване
 5. Мъжко и пак мъжко! Страхотна картичка, съчетала разностранен и богат душевен свят! Поздравления, много находчива идея и супер реализация!

  ОтговорИзтриване
 6. Ле, силни и бурни аплодисменти за този шедьовър! Абсолютно умело и много точно си съчетала и събрала само в една картичка разностранните интереси на този толкова интересен и колоритен господин, за когото е била предназначена! Определено ме зашемети! И при мен обектива обра най-силните овации, супер готина идея! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 7. Интересна хрумка и реализация, Ле - точно в твой с истил, но проекта е изключителен! Моите адмирации и овации! Всичко е много идейно и изпипано! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 8. Чудесна картичка! Много ми хареса и посланието!

  ОтговорИзтриване